FinNero Nordic Lights Mesh valjaat pinkki

Nordic Lights Mesh valjaat koirille nyt Dog Delin verkkokaupasta! Kotimainen design.

Kokotaulukko sivun alaosassa auttaa valitsemaan sopivan koon.

From 20.90 

Poista

Kauniit, ergonomiset ja pehmeät valjaat koiralle – kotimainen design!

Kevyet Nordic Lights Mesh valjaat sopivat erityisesti turkki-koirille ilmavuutensa ansiosta. Valjaat on helppo pukea ja riisua eikä ne hankaa turkkia. Heijastinraita auttaa koiraa näkymään pimeällä.

Ihana Mesh-materiaali on kevyen tuntuinen päällä. Se hylkii kosteutta ja on hengittävä. Se ei kutistu eikä haalistu pesussa ja kuivuu myös nopeasti.

Y-valjaat ovat ergonomiset ja sopivat eri kokoisille ja mallisille koirille. Jos koira vetää, leveä pehmustus jakaa painetta koiran harteilla. Istuvat valjaat ovat kevyet ja mukavat koiran päällä.

Kun valitset sopivaa kokoa, ota huomioon koiran pään leveys (koiran kallon leveimmästä kohtaa mitattuna, muista myös korvat). Valjaan kaula-aukko on sopiva kun pää menee sujuvasti valjaan sisälle. Valjaan ei kuulu valahtaa liiaksi harteille. Vyötärön kohdalta valjas voidaan säätää sopivaksi

Mittataulukossa on valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset. Mikäli tarvitset apua koiran mittaamisessa, niin katso mittausohjeet täältä tai voit myös ladata tästä itsellesi tulostettavan mittausohjeen.

Koko
(pään ympärys)
Rotusuositus
(viitteellinen)
25 cm Chihuahua, Perhoskoira
30 cm Toy villakoira, Italian greyhound
35 cm Pomerian, Kääpiövillakoira
40 cm Parsonrusselinterrieri, Bishon Frisé
45 cm Autraliankelpie, Whippet
50 cm Bordercollie, Espanjanvesikoira

Nordic Lights Mesh-sarjasta löytyvät myös pehmustettu kaulapanta ja kaunis yhteensopiva talutin, jossa on pehmustettu käsilenkki. Kaikki nämä ihanat Nordic Lights Mesh kaulapannat, valjaat ja taluttimet koirille ovat myös saatavilla Dog Delin verkkokaupasta.

Tuotteen voi pestä 30 asteessa.

Katso myös muut yhteensopivat tuoteet Dog Delin verkkokaupasta.

Nordic Lights pannat, valjaat ja taluttimet ovat kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupasta myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Ballerina narttusuojat ja Halla-tossut.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramissa.

Koko

25, 30, 35, 40, 45, 50

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Nordic Lights Mesh valjaat pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *