MUSH B.A.R.F. Hellä Kana 1kg

Maistuva ja helposti sulava luuton täysravinto, joka on suunniteltu edistämään ihon ja turkin hyvinvointia ja tukemaan suoliston toimintaa. Sisältää maitohappobakteereita ja korkealuokkaista kala-oliiviöljyseosta.

9.30 

Saatavuus: Varastossa

MUSH B.A.R.F. Hellä Kana on erittäin vähärasvainen luuton täysravinto, joka sisältää maitohappobakteereita ja korkealuokkaista omega-3 kala-oliiviöljyseosta. Öljyseoksen EPA- ja DHA-rasvahapot tukevat mm. ihon, turkin ja sydämen hyvinvointia. Tuotteessa on paljon maitohappobakteereita hapatetuista kasviksista.

Koska kyseessä on yhden proteiinilähteen tuote, siihen on lisätty vitamiineja. Tuotteessa ei kuitenkaan ole käytetty lainkaan keinotekoisia vitamiineja, vaan luonnollisista yrteistä ja kasveista valmistettua vitamiini- ja hivenaine-esiseosta. Tämä, jotta koiran elimistö pystyy hyödyntämään vitamiinit mahdollisimman hyvin.

MUSH B.A.R.F. Hellä Kana sopii senioreille, sairaudesta toipuville koirille ja vähärasvaisuutensa ansiosta se on erittäin hyvä tuote myös painonhallintaan. Koska Hellä Kanassa ei ole luuta eikä muita proteiininlähteitä kuin kana, on se loistava vaihtoehto myös allergisille ja herkkävatsaisille koirille. Hellä tuotteita suositellaan käytettäväksi 1-3kk kuureina esimerkiksi erilaisiin ihon- ja turkin ongelmiin. Hyvän sulavuutensa ansiosta se on erinomainen tuote raakaruokinnan aloitukseen ja se sopii myös käyttettäväksi kuivamuonan ohella.

 

MUSH B.A.R.F. Hellä Kana sisältö:

Broileri 90% (liha, -kivipiira, -maksa, -sydän), hapatetut kasvikset 5,8% (vettä, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine-esiseos 2% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1,2%, kananmuna 1%.

 

RAVINTOSISÄLTÖ / 100G

ENERGIA (KJ/KCAL) 690/165
PROTEIINI (G) 15,4
RASVA (G) 10,8
KALSIUMIA 0,35
FOSFORI 0,18
KOSTEUS 70,0
TUHKA 1,9
RAAKAKUITU 1,0

 

Lisätietoa.

Katso myös Hellä Nauta.