FinNero Ocean Sport Double säädettävä tuplatalutin

Kätevä säädettävä tuplatalutin kierteenpoistajalla. Arkea helpottava talutin kahdelle koiralle! Kotimainen design.

37.90 

Poista

Kahden tai useamman koiran omistajan arkea helpottava tuplatalutin kierteenpoistajalla. Ei enää toisiinsa kietoutuvia hihnoja. OCEAN SPORT DOUBLE taluttimella voit ulkoiluttaa kahta koiraa yhtäaikaa vaikka kädessäsi on vain yksi talutin.

Yksi käsilenkki ja kaksi säädettävää hihnaa antavat liikkumiseen vapautta niin koiralle kuin ulkoiluttajallekin. Hihnojen ja käsilenkin välissä olevan kierteenpoistajan ansiosta hihnat eivät mene solmuun. DOUBLE taluttimessa on enemmän liikkumavaraa sekä helpompaa pysähtyä esim. tarpeilleen tai haistelemaan kuin lyhyehkön jakajan kanssa. Erilaisissa tilanteissa voidaan hihnaa myös säätää erimittaisiksi jos vaikka haluat että toinen koirista kulkee edellä.

Hihnassa on peehmustettu käsilenkki joka tuntuu mukavata, jakaa hihnan vetoa ulkoiluttajan kädessä ja jotta taluttimesta saa paremman otteen. Taluttimen käsilenkissä on heijastinraita.

Käsilenkin pehmustus on Neopreeni-materiaalia.

Tarkistathan, ettei hiekkaa tai kuraa kerry kierteenpoistajan väliin.

Talutin voidaan pestä 30 asteessa.

Tuplatalutin on ensijaisesti suunniteltu pienille ja keskikokoisille koirille (max. 30 kg), mutta voidaan käyttää myös rauhallisilla isoilla koirilla.

Taluttimen mitat: 2 cm x 120 – 200 cm.

 

Katso myös muut yhteensopivat tuoteet Dog Delin verkkokaupasta.

Ocean Sports Double tuplataluttimet ovat kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupasta myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Ballerina narttusuojat ja Halla-tossut.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramissa.

Väri

musta, fuksia, oranssi, turkoosi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ocean Sport Double säädettävä tuplatalutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *