FinNero Ocean Sport Double säädettävä koirien tuplatalutin

Kätevä säädettävä tuplatalutin kierteenpoistajalla. Arkea helpottava talutin kahdelle koiralle! Kotimainen design.

37.90 

Poista

FinNero Ocean Sport Double säädettävä koirien tuplatalutin

Kahden tai useamman koiran omistajan arkea helpottava koirien tuplatalutin kierteenpoistajalla. Ei enää toisiinsa kietoutuvia hihnoja. OCEAN SPORT DOUBLE talutin antaa mahdollisuuden ulkoiluttaa kahta koiraa yhtäaikaa vaikka kädessäsi on vain yksi talutin.

Yksi käsilenkki ja kaksi säädettävää hihnaa antavat liikkumiseen vapautta niin koiralle kuin ulkoiluttajallekin. Hihnojen ja käsilenkin välissä olevan kierteenpoistajan ansiosta hihnat eivät mene solmuun. DOUBLE taluttimessa on enemmän liikkumavaraa sekä helpompaa pysähtyä esim. tarpeilleen tai haistelemaan kuin lyhyehkön jakajan kanssa. Erilaisissa tilanteissa voidaan hihnaa myös säätää erimittaisiksi jos vaikka haluat että toinen koirista kulkee edellä.

Hihnassa on pehmustettu käsilenkki joka tuntuu mukavata, jakaa hihnan vetoa ulkoiluttajan kädessä ja jotta taluttimesta saa paremman otteen. Taluttimen käsilenkissä on heijastinraita.

Käsilenkin pehmustus on Neopreeni-materiaalia.

Tarkistathan, ettei hiekkaa tai kuraa kerry kierteenpoistajan väliin, jotta tuplatalutin toimii optimaalisesti.

Talutin voidaan pestä 30 asteessa.

OCEAN SPORT DOUBLE koirien tuplatalutin on ensijaisesti suunniteltu pienille ja keskikokoisille koirille (max. 30 kg), mutta voidaan käyttää myös rauhallisilla isoilla koirilla.

Mitat

FinNero Ocean Sport Double säädettävä koirien tuplatalutin

2 cm x 120 – 200 cm.

 

Katso myös muut yhteensopivat tuoteet Dog Delin verkkokaupasta.

Ocean Sports Double tuplatalutin on kotimaisen FinNero-yrityksen tuote. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupasta myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Ballerina narttusuojat ja Halla-tossut.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramissa.

Väri

musta, fuksia, oranssi, turkoosi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ocean Sport Double säädettävä koirien tuplatalutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *