Nutrolin Hip & Joint 450 ml + 180 tabl

Tutikitusti tehokas koiran lisäravinne nivelille! Omega-3-rasvahapot ja nivelravinteet vahvistavat toistensa vaikutuksia. Ne hillitsevät tulehdusta ja tukevat nivelkudosten uudistumista parantaen näin vanhan ja nivelrikkoisen koiran elämänlaatua.

95.00 

Saatavuus: Varastossa

Nutrolin® Hip & Joint koiran lisäravinne nivelille

Nutrolin Hip & Joint on erittäin hyväksi havaittu koiran lisäravinne nivelille. Se suojaa niveliä ja vaimentaa tulehdusta nivelkudoksessa. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa tutkituista, lääkelaatuisista raaka-aineista.

Koiran nivelrikkoon eläinlääkäri suosittelee usein hoidon tueksi omega-3-rasvahappoja ja nivelravinteita. Nutrolin Nivel koiran lisäravinne nivelille on markkinoiden ainoa niveltuote jossa on runsaasti molempia ja tämä tekee sitä erityisen. Kalaöljyn ja nivelravinteiden yhdistelmä on vahvempi kuin kumpikaan yksin. Luonnollinen E-vitamiini täydentää vaikutusta hillitsemällä tulehdukseen liittyvää hapetusstressiä.

Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat tutkituimmat nivelravinteet. Suosituksen taustalla on WSAVA:n (maailman pieneläinlääkärijärjestö, World Small Animal Veterinary Association) vuonna 2014 antama tutkimuksiin perustuva suositus. Nutrolin® Hip & Joint on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste. Esimerkiksi 20-kiloisen koiran päiväannoksessa on omega-3-rasvahappoja peräti 1400 mg ja nivelravinteita 1100 mg. Kalaöljyn ja nivelravinteiden yhteisvaikutus on suurempi kuin osiensa summa. Ne vähentävät tutkitusti tulehdusta ja kipua nivelissä. Kun nivelkipu väistyy, koira alkaa liikkua enemmän. Ja koska nivelille liike on lääkettä, koiran elämänlaatu paranee. Usein myös kipulääkkeiden käyttöä voidaan vähentää.

Testattu ja tutkittu nivelravinne koirille


Nutrolin® Hip & Joint:ia testattiin kahden vuoden ajan ennen kuin se tuli markkinoille vuonna 2013. Tämän lisäksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteen laitoksella tehtiin pilottitutkimus. Tutkijat testasivat valmisteen vaikutusta lonkan nivelrikkoa sairastavilla koirilla, joilla oli kroonista kipua. Kipua mitattiin seurannan aikana ELT Hielm-Björkmanin ryhmän kehittämällä kipuindeksillä. Kolmen kuukauden mittaisen seurannan aikana koirien nivelrikkokipu väheni merkittävästi. (Hielm-Björkman & Seppälä, 2013).

Koiran nivelravinne jossa on lääkelaatuiset raaka-aineet


Nutrolin® Hip & Joint koiran lisäravinne nivelille valmistetaan Suomessa Fimean (Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus) valvomassa tuotantolaitoksessa. Valmisteen raaka-aineet ovat lääkelaatua, täsmälleen samoja mistä ihmisten nivelvalmisteet tehdään. Kalaöljy tulee Islannin Lääkelaitoksen valvomasta tuotantolaitoksesta. Se sisältää vähintään 280 mg/ml tulehdusta vaimentavia omega-3-rasvahappoja: ETA, EPA, DPA ja DHA. Nutrolin Nivelen päiväannos sisältää lähes 100 kertaa enemmän omega-3-rasvahappoja kuin päiväannos viherhuulisimpukkaa. Suosittelemme valmistetta kaikenikäisille koirille, joilla on nivelrikko tai muita nivelvaivoja.

Nutrolin® Hip & Joint koiran lisäravinne nivelille koostumus

 

Koostumus tabletti 1100 mg:

 • glukosamiini HCI/glukosamin HCI 330 mg
 • kondroitiinisulfaatti/kondroitinsulfat 220 mg
 • MSM 110mg
 • krilli/krill (Euphausia superba) 110 mg
 • C-vitamiini 33 mg
 • apuaineet/hjälpsubstanser 297 mg

Koostumus kalaöljy** 2,5ml:

 • ETA (C20:4) 15 mg
 • EPA (C20:5) 358 mg
 • DPA (C22:5) 52 mg
 • DHA (C22:6) 243 mg
 • Omega-3 698mg
  **lääkelaatu/läkemedelskvalitet (GMP/API)

Luonnolliset lisäaineet:

E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 10 mg/ml
Tokoferoliuute
Rosmariiniuute

Nutrolin® Hip & Joint koiran lisäravinne nivelille annostelu

Koiran paino kg Tabletti Öljy, ml
5-15 1 2,5
15-30 2 5
30-50 3 7,5
50 4 10

Tuote on maistuva ja kätevä päivittäinen lisä ruoan joukkoon.
Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.

Tuotteen riittoisuus

Nutrolin® Hip & Joint koiran lisäravinne nivelille

Nivel_riitto_FI

Tuotetta löytyy kahta kokoa, pienen pakkauksen pääset tilaamaan tästä.

 

Lue artikkeli ja esite: