Koiran fleecetossut FinNero Halla oranssit 4kpl/pakkaus

Supersuositut ja hyväksi todetut koiran fleecetossut! Kotimainen design.

From 22.90  From 11.45 

Poista

Finnero Halla tossut koiralle

Finnero Halla tossut koiralle Dog Delin verkkkokaupasta! Halla tossut ovat olleet koirakansan suosikkeja jo monen talven ajan! Nyt tossuja on vielä paranneltu ja materiaalina on vieläkin pehmeämpi ja laadukkaampi fleece. Tossujen edessä oleva halkio ja yläosan tarrakiinnitys helpottaa tossujen pukemista koiralle. Pohjamateriaalina tossuissa on veden- ja pakkasen kestävä liukuestemateriaali. Tossuja löytyy harmaina, pinkkeinä ja oransseina.

Lämpimät Halla tossut estävät lumen paakkuuntumisen karvoihin anturoiden välissä ja ne suojaavat anturoita pakkashalkeamilta, tiesuolalta ja kylmyydeltä. Tossuissa on joustava tarranauha joka myötäilee koiran liikkumista. XXS koko on kiinnitykseltään hieman erilainen kuin muut koot.

Jotta Halla tossujen tarrakuminauhat eivät sotkeudu toisiinsa, kannattaa tarranauhat taittaa niin että tarran piikikkäin osa on kiinni nauhassa. Tällä tavoin pukeminen helpottuu huomattavasti. Samalla tavalla tossujen säilyttäminen estää tarrojen kiinnittymisen toisiinsa ja muihin tavaroihin.

Huomioithan, että kynnet kannattaa pitää tarpeeksi lyhyinä, jotta tossut kestävät mahdollisimman pitkään ehjinä. Liian terävät tai pitkät kynnet voivat rikkoa tossun.

Kokotaulukko

Finnero Halla tossut koiralle

A= pohjan
leveys
B= pohjan
pituus
C= tossun
ympärys
Varren
ympärys
XXS= 3 cm 4 cm 7 cm 9 cm
XS= 3,5 cm 6,5 cm 10,5 cm 11,5 cm
S= 4 cm 8 cm 12,5 cm 14 cm
M= 5 cm 9 cm 14 cm 17 cm
L= 6 cm 12 cm 20 cm 22 cm
XL= 9 cm 14 cm 28 cm 28 cm

Mittausohje

Finnero Halla tossut koiralle

Voit mitata koiran tassut helposti niin, että asetat koiran tassut lattialla olevan paperin päälle ja piirrät kynällä tassujen reunaviivat paperiin. Huolehdi, että koira seisoo tassujen päällä koko painollaan. Kun olet saanut piirrettyä kaikki tassut paperille, mittaa sitten sekä etu- että takatassujen mitat paperilta ja vertaa tossujen mittoihin. Jos mietit kahden koon välillä, niin suosittelemme valitsemaan isommat tossut.

Mittaa ensin etutassut, koska ne ovat yleensä isommat kuin takatassut.

1) Tassun leveys: mittaa anturoiden leveimmältä kohdalta. Tossun sauma ei saa jäädä painamaan tassua.
2) Tassun pituus: Mittaa tassun takaosasta anturasta kynsiin saakka.
3) Tassun ympäryys: Pyöräytä mittanauha renkaaksi ja pujota tassu sen läpi. Mittaa ympärysmitta tassun leveimmästä ja korkeimmasta kohtaa.

Täältä löydät vielä tarkemmat tassujen mittausohjeet.

 

Löydät verkkokaupastamme myös Halla tossujen kanssa yhteensopivat koiran takit!

Halla tossut ovat kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupastamme myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Ballerina narttusuojat.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramista.

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koiran fleecetossut FinNero Halla oranssit 4kpl/pakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *