FinNero Snow Sport T-valjas keltainen

Kirkkaat ja heijastavat T-valjaat sopivat erityisen hyvin syksyyn ja talveen! Kotimainen design.

Kokotaulukko sivun alaosassa auttaa valitsemaan sopivan koon.

From 20.90 

Poista

Kirkkaat ja hyvin heijastavat Finnero Snow Sport valjaat koiralle – kotimainen design!

SNOW SPORT valjaat on suunniteltu erityisen näkyviksi syksyn ja talven pimeys huomioon ottaen. Väri on kirkas ja valjasta ympyröi kauttaaltaan hohtava heijastinnauha. Snow Sport T-valjas on pehmustettu ja ergonominen. Valjaat on pehmustettu muhkealla neoprene pehmusteella joka suojaa koiran turkkia ja ihoa hankaukselta.  Tässä valjaassa koiran on miellyttävä liikkua maastossa kuin maastossa ja valjas sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Valjaan niskassa olevasta kahvasta saa tarvittaessa otettua koiran kiinni vaikkapa äkkitilanteissa.

Valjaan sivuissa oleviin renkaisiin voidaan kiinnittää esim. pulkanvetoa varten talutin. Sivurenkaat löytyvät vain isoimmista valjaista (koot 3-6).

Tuotteen voi pestä 30 asteessa.

Sopivat valjaat valitset mittaamalla. Apua koiran mittaamiseen löydät mittausohjeista. T-mallisen valjaan sopivuutta voidaan säätää vain vyötäröltä. Sopiva valjas on napakka, mutta se ei saa olla liian kireä. Koiran on pystyttävä liikkumaan sujuvasti ja valjaan on tunnuttava mukavalle. Alla olevassa mittataulukossa on valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset.

Koko Etuleveys Vyötärön ympärys
Rotusuositus (viitteellinen)
00 28 cm 25-40 cm Chihuahua, Perhoskoira
0 32 cm 30-50cm Toyvillakoira, Italian Greyhound
1 33 cm 35-55 cm Mäyräkoira, Tiibetinterrieri
1,5 36 cm 40-60 cm Kääpiösnautseri, Kääpiövillakoira
2 41 cm 45-80 cm Beagle, Irlannin setteri, Corgi
3 42 cm 50-85 cm Bordercollie, Suomen lapinkoira
4 45 cm 55-90 cm Dobermann, Belgian paimenkoira
5 50 cm 60-95 cm Bouvier, Saksanpaimenkoira
6 56 cm 65-105 cm Akita, Berninpaimenkoira

Snow Sport-sarjasta löytyvät myös pehmustettu kaulapanta ja kaunis yhteensopiva talutin, jossa on pehmustettu käsilenkki. Myös näissä on kirkkaat värit ja näkyvä heijastinraita. Kaikki nämä ihanat Snow Sport kaulapannat, valjaat ja taluttimet koirille ovat myös saatavilla Dog Delin verkkokaupasta.

Snow Sport pannat, valjaat ja taluttimet ovat kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupastamme myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Ballerina narttusuojat ja Halla-tossut.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramissa.

Koko

00, 0, 1, 1,5, 2, 3, 4, 5, 6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Snow Sport T-valjas keltainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *