FinNero Ratia 8-shape MESH valjas taivaansininen irrotettavalla kahvalla

Hyvät ja kevyet Y-valjaat irroitettavalla kahvalla! Nopeasti kuivuvasta materiaalista, joten sopivat loistavasti uimista rakastavalle koiralle. Kotimainen design.

Kokotaulukko sivun alaosassa auttaa valitsemaan sopivan koon.

From 28.90 

Poista
Hyvät valjaat uimista rakastavalle koiralle!
Tämän valjaan erikoisuutena on kevyt ja nopeasti kuivuva MESH-pehmuste sekä irroitettava käsilenkki. Yksikerroksinen MESH-pehmuste on kevyt ja nopeasti kuivuva. Valjaan edessä rinnan kohdalla on rengas, johon voi kiinnittää taluttimen tai vaikka nimilaatan.
Vyötäröllä on säätömahdollisuus. 8-shape nimi tulee siitä, että valjaan nauhat tekevät 8-mallisen kuvion valjaan selkäpuolella.

Ergonominen Y-mallinen valjas on helppo pukea koska se aukeaa kokonaan. Valjas voidaan kiinnittää kahdella eri lukolla, joten pukeminen on yhtä helppoa oikea- sekä vasenkätisille. Valjaassa on hyvät heijastimet, se suorastaan loistaa heijastimilla.

Valjas voidaan pestä 30 asteessa. Kuivuu nopeasti.

Sopiva valjas

Mittaa koiran pään leveys (kallon leveimmästä kohtaa). Muista myös korvat! Valjaan kaula-aukko on sopiva kun pää menee sujuvasti valjaan sisälle. Valjas on iso, jos se valuu liiaksi harteille. Vyötärön ympärillä olevaa nauhaa voidaan säätää sopivaksi.

Alla olevasta mittataulukosta näet valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset. Jos tarvitset apua koiran mittaamisessa, katso mittausohjeet täältä.

Koko
(pääntie)
Vyötärön mitta
(max)
Rotusuositus
(viitteellinen)
30 cm 70 cm Toy Villakoira, Italian Greyhound
35 cm 75 cm Pomerian, Kääpiövillakoira
40 cm 80 cm Parsonrusselinterrieri, Bichon Frisé
45 cm 85 cm Australiankelpie, Dreeveri, Whippet
50 cm 89 cm Partacollie, Espanjanvesikoira

Katso myös muut yhteensopivat tuotteet Dog Delin verkkokaupasta.

Ratia pannat, valjaat ja taluttimet ovat kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupasta myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Ballerina narttusuojat ja Halla-tossut.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramissa.

Koko

30, 35, 40, 45, 50

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ratia 8-shape MESH valjas taivaansininen irrotettavalla kahvalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *