FinNero Ballerina juoksuhousut pinkki

Söpöt FinNero Ballerina juoksuhousut! Kotimainen design.

From 19.90 

Poista

FinNero Ballerina juoksuhousut

Supersöpöt FinNero Ballerina juoksuhousut helpottavat kodin puhtaanapitoa narttukoiran juoksuaikana. FinNero Ballerina juoksuhousut suojaavat kodin pintoja ja sisustustekstiilejä juoksuajan tahroilta niin kotona kuin kyläillessäkin. FinNero Ballerina juoksuhousut sopivat myös virtsankarkailun avuksi leikatuilla tai vanhemmilla nartuilla.

Juoksuhousuissa on vyötäröllä söpö rypytetty helma. Vyötärökaistale on leveä ja siinä oleva tarrakiinnitys pitää housut hyvin paikoillaan. Edessä on leveä kuminauharypytys, joka joustaa koiran liikkuessa. Pukeminen on helppoa, sillä juoksuhousut saa kokonaan auki. Häntä laitetaan housun aukon läpi. Näissä juoksuhousuissa on otettu huomioon pitkät ja/tai pitkäkarvaiset hännät.

Finnero Ballerina juoksuhousut suositellaan käytettävän kertakäyttöisen siteen kanssa. Myös esimerkiksi talouspaperia voi laittaa housun sisäpuolella olevaan verkkokankaiseen taskuun. Side tule vaihtaa riittävän usein. Finnero Ballerina juoksuhousut pestään käytön jälkeen 30 asteisessa vedessä. Juoksuhousujen materiaali kuivuu erittäin nopeasti, joten ne saa nopeasti käyttöön taas pesun jälkeen. Kiinnitä tarrat kiinni toisiinsa pesun ajaksi, etteivät ne tartu muihin pestäviin kiinni.

Koira kannattaa totuttaa housujen käyttöön jo ennen ensimmäisiä juoksuja. Kun puet housut koiralle, avaa ne tarroista kokonaan auki. Pujota ensimmäiseksi koirasi häntä aukosta. Kiinnitä sen jälkeen tarrat sopivalle kireydelle vyötäröllä.

Allaolevasta taulukosta näet juoksuhousujen mitat ja rotusuositukset. Täältä löydät mittausohjeet. Maksimimitassa ovat vyötärökaitaleen tarrat molemmilla puolilla n. 6 cm päällekkäin.

Ballerina juoksuhousut – mittataulukko

Koko Vyötärö
Min – Max
Haara-
mitta
Rotusuositus
(viitteellinen)
XXS (1) 22 – 32 cm 30 cm Chihuahua, Yorkshirenterrieri
XS (2) 30 – 43 cm 35 cm Bison Frisèe, Kääpiövillakoira
S (3) 38 – 49 cm 47 cm Corgi, Cainterrieri, Beagle
M (4) 46 – 60 cm 54 cm Dalmatiankoira, Vehnäterrieri
L (5) 52 – 67 cm 63 cm Samojedi, Kultainen noutaja
XL (6) 63 – 97 cm 79 cm Mastiffi, Rottweiler

Alla on ihana esittelyvideo Finnero Ballerina juoksuhousuista. Videolla näet myös miten juoksuhousut puetaan.

Mikä on koiran juoksuaika?


Kun narttukoira tulee sukukypsäksi n. 6-8 kuukauden ikäisenä, sillä alkavat juoksuajat. Narttukoiran juoksuajasta voi käyttää myös termiä kiima-aika. Kiima-aikana narttukoira on hedelmällisessä vaiheessa. Kun juoksuaika lähenee, voit huomata että koiralla on lisääntynyt merkitsemisen tarve virtsaamalla ja kasvava kiinnostus muiden koirien jättämiin jälkiin. Narttukoira erittää virtsassaan tuoksua, jolla mahdolliset sulhasehdokkaat saavat tiedon sen hedelmällisyydestä. Juoksuajan kesto on noin 3-4 viikkoa ja se tulee n. 6-8 kk välein. Narttujen juoksuaika jatkuu vanhuuteen saakka, mutta yleensä se laimenee vanhemmiten ja juoksujen välit pitenevät.

 

Katso myös muut yhteensopivat tuoteet Dog Delin verkkokaupasta.

Finnero Ballerina juoksuhousut ovat kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupasta myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Halla-tossut.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramista.

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ballerina juoksuhousut pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *