ACANA koiranruoka Light & Fit 11,4 kg

Suosittu vähärasvainen ruoka painonpudotukseen! Rasvapitoisuus 11%.

68.90 

Saatavuus: Varastossa

ACANA koiranruoka

Acana koiranruoka on suosittu valinta koirakansan keskuudessa. Kaikki Acana koiranruoissa käytettävät liharaaka-aineet ovat peräisin ihmisravinnoksi sopivista eläimistä. Ruoissa käytetään lisäksi tuoreita matalaglykeemisiä vihanneksia ja hedelmiä jotka liukenevat verenkiertoon hitaasti, mikä auttaa pitämään verensokerin tasaisena ja vähentämään turhien rasvavarastojen kertymistä. Acana koiranruoka valmistetaan Kanadassa.

Acana koiranruoka LIGHT & FIT

Tämä tuote on Acanan valikoimasta kevyin ja vähärasvaisin, joten se sopii loistavasti koirille joiden tarvitsee pudottaa painoa. Rasvaa Acana Light & Fit ruoassa on vain 11% kun taas proteiinipitoisuus on 35 %. Runsas proteiinipitoisuus hyödyttää ylipainoista koiraa koska se ylläpitää lihasmassaa. Painonhallintaa tukee myös ruoan niukka kaloripitoisuus ja rajoitettu hiilihydraattipitoisuus.

Acana Light & Fit sisältää 65 % lihaa. 1/3 lihasta on tuoretta ja 2/3 on kuivattua lihaa tai öljyjä. ACANA -ruoissa on WholePrey™ -suhteessa lihaa, sisäelimiä ja rustoja, joista koira saa ravintoaineet luonnollisessa muodossa.

ACANA Light & Fit ruoan valmistuksessa käytetään paikallisia raaka-aineita. (Acana koiranruoka valmistetaan Kanadassa.) Siinä on vapaana kasvanutta kanaa, lattiakanalan munia, luonnosta pyydettyä kampelaa sekä auringon kypsyttämiä hedelmiä ja vihanneksia seuraavissa suhteissa:

65 % Vapaana kasvanutta siipikarjaa, luonnonkalaa ja lattiakanalan munia
35 % Vihanneksia, hedelmiä, kasveja ja marjoja
0 % Gmo raaka-aineita, perunaa tai viljaa

Koostumus

Tuore luuton kana (16 %), kuivattu kana (14 %), kuivattu kalkkuna (14 %), punainen linssi, kokonainen vihreä herne, hernekuitu, tuore kanan sisäelin (maksa, sydän, munuainen) (5 %), kuivattu silli (5 %), tuore kokonainen kananmuna (4 %), tuore kokonainen kampela (4 %), aurinkokuivattu sinimailanen, härkäpapu, vihreä linssi, kokonainen keltainen herne, kananrasva (1 %), silliöljy (1 %), tuore kananrusto (1 %), kuivattu ruskolevä, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen talvikurpitsa, tuore kokonainen palsternakka, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore sinapinlehti, tuore nauriinvarsi, tuore kokonainen porkkana, tuore Red Delicious omena, tuore Bartlett päärynä, kylmäkuivattu kananmaksa, kylmäkuivattu kalkkunanmaksa, tuore kokonainen karpalo, tuore kokonainen mustikka, sikurinjuuri, kurkuma, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja. Ravintolisäaineet per kg: sinkkikelaatti 100 mg. Muut lisäaineet: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 35 %
Raakarasva 11 %
Hehkutusjäännös 7 %
Raakakuitu 8 %
Kosteus 12 %
Kalsium 1.7 %
Fosfori 1,1 %
Omega-6 Rasvahappo 2,2 %
Omega-3 Rasvahappo 0,9 %
DHA 0.3 %
EPA 0.3 %
Glukosamiini 1500 mg/kg
Kondroitiinisulfaatti 1000 mg/kg

Energiajakauma

Metabolinen energia on 3070 kcal/kg. Energiajakauma koostuu 40 % proteiineista, 30 % rasvoista ja 30 % hedelmistä ja vihanneksista.

 

Acana koiranruoka Light & Fit ruokintasuositus

 

Acana koiranruoka

Tarjoile ruoka kevyesti kostutettuna tai kuivana. Ruoan tuoreuden varmistamiseksi sulje pakkaus huolellisesti ja säilytä ruoka viileässä ja kuivassa paikassa.

Lisätietoa Acana koiranruoasta löytyy valmistajan sivuilta.

Muut verkkokaupastamme löytyvät Acana koiranruoat löydät täältä.