Koiranruoka

Koiranruoka

Koiranruoka helposti ja edullisesti Dog Delin verkkokaupasta. Löydät verkkokaupastamme ainoastaan laadukkaita koiranruokia, joten sinun on helppo tehdä valintasi. Valikoimassamme on sekä raakaruokia, kuivaruokia että märkäruokia. Olemme valinneet tuotteet tarkasti, koska haluamme myydä ainoastaan sellaisia koiranruokia, jotka varmasti ovat laadukkaita ja joihin luotamme ja joista tiedämme tarpeeksi.

Miten valita sopiva koiranruoka omalle koiralle?

Kun mietit mikä koiranruoka on sopiva omalle koirallesi, voit lähteä liikkelle miettimällä minkälainen koiranruoka olisi sellainen joka toimii arjessa, tukee koiran hyvinvointia ja on myös maistuvaa koiralle. Vaihtoehtoja on monia. On tärkeää että koira saa tarvitsemansa ravintoaineet hyvin imeytyvässä muodossa ja usein kokeilemalla selviää mikä sopii omalle koiralle ja mikä ei.

On myös hyvä tietää, että yksi ruokintatapa ei välttämättä poissulje toista. Nykyään on hyvin yleistä että esimerkiksi kuivaruokaa syötetään raakaruoan rinnalla. Jos koira voi hyvin ja sen vatsa toimii hyvin, on tämä hyvin joustava ja helppo ruokintatapa.

Kuiva koiranruoka

Kuiva koiranruoka, eli arkipuheessa nappulat, on hyvin helppo ruokintatapa arjessa, mutta sopivaa kuivaruokaa valitessa on kuitenkin syytä olla hyvin tarkkana sen sisällön kanssa. Tärkeää on, että kuivaruoassa on käytetty laadukkaita raaka-aineita ja että se on hyvin sulavaa, jotta ravintoaineet imeytyvät. Myös kuivaruoan maistuvuus on tärkeää! Kuivaruokaan voi hyvin lisätä tai syöttää ohessa vaikka raakaruoka-täysravintoja.

Kuivaruoissa laatueroja on paljon ja siksi onkin hyvä pyytää ruoan valinnassa apua jos ei itse osaa tulkita pakkausselosteita. Me autamme mielellämme sopivan ruoan valitsemisessa ja olemmekin jo helpottaneet koiranruoan valintaa verkkokaupassamme, koska valikoimamme on hyvin tarkasti valittu. Myynnissämme on ainoastaan hyvin laadukkaita koiranruokia.

Valikoimastamme löydät seuraavat korkealuokkaiset kuivaruokamerkit:

Acana koiranruoka

Orijen koiranruoka

Platinum puolikostea koiranruoka

Raaka koiranruoka

Koirien raakaruokinta on yleistynyt viimeisten 10 vuoden aikana huimasti. Raaka koiranruoka sopii monelle koiralle erittäin hyvin. Raakaruokinta voi auttaa esimerikiksi allergiaoireisiin, iho-ongelmiin, nivelvaivoivin ja hammaskiviongelmiin. Monet huomaavat myös että koirasta tulee elinvoimaisempi.

Löydät valikoimastamme seuraavat kotimaiset raakaruokamerkit

Mush

Hurja

Tänä päivänä koiran raakaruokinta on tehty omistajalle helpoksi. Myynnissämme olevat kotimaiset Mush Vaisto raakaruokatäysravinnot ovat ihanan helppokäyttöisiä. Tuotteet on pakattu kätevän kokoisiin pakkauksiin jotta ruoan annostelu on mahdollisimman vaivatonta. Pienille koirille löytyy lihapullia sekä 800g että 3kg pusseissa ja isoille koirille löytyy hieman edullisempi vaihtoehto: n.245g levyjä 10 kg pakkauksissa.

Kaikki Dog Delin myynnissä olevat raakapakasteet ovat kotimaisia (paitsi lohi ja joskus myös poro) ja tulevat samoista eläimistä kuin ihmisille tarkoitetut lihat. Tuotteissa käytettävät raaka-aineet kuuluvat korkeimpaan mahdolliseen laatuluokkaan.

Raakaruokinnassa tärkeää on että ruoka annetaan raakana! Luiden rakenne muuttuu kypsennettäessä niin, että niistä voi lohjeta teräviä paloja, jotka voivat aiheuttaa haittaa koiran suolistossa. Raikasta vettä on aina oltava tarjolla. Raakaruokaa käsiteltäessä on huolehdittava hyvästä hygieniasta, aivan niin kuin ihmisille tarkoitettujen lihojen käsittelyssäkin.

Koiran raakaruokinta ei poissulje kuivaruokintaa. On hyvin yleistä että nappuloita ja raakaruokaa annetaan 50/50. Jos koira voi hyvin ja sen vatsa toimii hyvin, voi esimerkiksi Mush täysravintoja antaa samalla aterialla kuivaruoan kanssa. Toinen vaihtoehto on antaa raakaruoka ja kuivaruoka erikseen eri aterioilla, esimerkiksi kuivamuonaa aamulla ja Mush täysravintoa illalla. Luita emme suosittele antamaan pelkän kuivaruoan kanssa.

Voit lukea lisää koiran raakaruokinnasta täältä ja täältä.

Märkä koiranruoka

Myynnissämme on myös koirien märkäruokaa, joka soveltuu koostumuksensa ja maistuvuutensa ansiosta loistavasti myös koulutusherkuksi.

Naturis koiranruoka