Koiran tossut

Koiran tossut suojaavat ja lämmittävät tassuja

Finnero Halla koiran tossut ovat olleet koirakansan suosikkeja jo monen talven ajan! Nyt tossuja on vielä paranneltu ja materiaalina on vieläkin pehmeämpi ja laadukkaampi fleece. Lämpimät fleecetossut estävät lumen paakkuuntumisen karvoihin anturoiden välissä ja ne suojaavat anturoita pakkashalkeamilta, tiesuolalta ja kylmyydeltä. Tossuissa on joustava tarranauha joka myötäilee koiran liikkumista.

Finnero Halla koiran tossuja löytyy harmaina, pinkkeinä ja oransseina.

Huomioithan, että kynnet kannattaa pitää tarpeeksi lyhyinä, jotta tossut kestävät mahdollisimman pitkään ehjinä. Liian terävät tai pitkät kynnet voivat rikkoa tossun.

Koiran tossujen kokotaulukko

Finnero Halla koiran tossut

A= pohjan
leveys
B= pohjan
pituus
C= tossun
ympärys
Varren
ympärys
XXS= 3 cm 4 cm 7 cm 9 cm
XS= 3,5 cm 6,5 cm 10,5 cm 11,5 cm
S= 4 cm 8 cm 12,5 cm 14 cm
M= 5 cm 9 cm 14 cm 17 cm
L= 6 cm 12 cm 20 cm 22 cm
XL= 9 cm 14 cm 28 cm 28 cm

Koiran tossujen mittausohje

Finnero Halla koiran tossut

Voit mitata koiran tassut helposti niin, että asetat koiran tassut lattialla olevan paperin päälle ja piirrät kynällä tassujen reunaviivat paperiin. Huolehdi, että koira seisoo tassujen päällä koko painollaan. Kun olet saanut piirrettyä kaikki tassut paperille, mittaa sitten sekä etu- että takatassujen mitat paperilta ja vertaa tossujen mittoihin. Jos mietit kahden koon välillä, niin suosittelemme valitsemaan isommat tossut.

Mittaa ensin etutassut, koska ne ovat yleensä isommat kuin takatassut.

1) Tassun leveys: mittaa anturoiden leveimmältä kohdalta. Tossun sauma ei saa jäädä painamaan tassua.
2) Tassun pituus: Mittaa tassun takaosasta anturasta kynsiin saakka.
3) Tassun ympäryys: Pyöräytä mittanauha renkaaksi ja pujota tassu sen läpi. Mittaa ympärysmitta tassun leveimmästä ja korkeimmasta kohtaa.

Täältä löydät vielä tarkemmat tassujen mittausohjeet.

Löydät verkkokaupastamme myös Halla-fleecetossujen kanssa yhteensopivat koiran takit!

Halla koiran tossut ovat kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design. Löydät verkkokaupastamme myös muita FinNeron tuotteita, mm. suositut Ballerina narttusuojat.

Lisäkuvia tuotteista löytyy FinNeron instagramista.