Koiran tarvikkeet

Etsimääsi ei harmittavasti löydy.

Koiran tarvikkeet

Verkkokaupastamme löydät seuraavat ulkoiluun tarvittavat koiran tarvikkeet:

valjaat, kaulapannat, taluttimet, tuplataluttimet, tossut, takit, heijastinliivit.

Lisäksi löydät meiltä myös:

juoksusuojat, lelut, pedit, ruokakuppitelineet.

Monet yllä luetelluista tuotteista sopivat loistavasti yhteen. Löydät esimerkiksi samaa sarjaa olevia valjaita, kaulapantoja ja taluttimia. Valikoimassamme on paljon kotimaisen FinNero-yrityksen tuotteita. FinNero on erikoistunut kestäviin ja käytännöllisiin lemmikkieläintarvikkeisiin. Tuotteissa toteutuu pehmeys, mukavuus, värikkyys ja uniikki kotimainen design.

Tarvikkeet pennuille

Pennuille löytyy myös omat tuotteet ja pennuille suosittelemmekin FinNeron ihanan pehmeitä ja käytännöllisiä pentupantoja ja pentutaluttimia. Pennuille, jotka kasvavat vauhdilla, suosittelemme myös säädettäviä valjaita, jotta ne ovat juuri sopivat eivätkä jää heti pieniksi. Löydät valikoimastamme monipuoliset Salon valjaat, joita voi säätää myös hartioiden kohdalta. Salon valjaat sopivat säädettävyytensä ansiosta loistavasti myös pennuille ja kasvaville junioreille. Hyvässä lykyssä ne sopivat koiralle vielä aikusenakin.

Myös monet valikoimassamme olevista pedeistä ja ruokakuppitelineistä on suunniteltu yhteensopiviksi. Pedit ja ruokakuppitelineet ovat kauniita ja sisustuksellisia ja sopivat ihanasti skandinaaviseen kotiin. Tuotteissa yhdistyy kaunis ulkomuoto ja käytännöllisyys.

Toimivuus ja laatu

Kaikki myynnissämme olevat tuotteet on valittu huolella. Painotamme valinnoisamme toimivuutta ja laatua. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja sopivaan hintaan.

Olemme valinneet tuotteet tarkasti, jotta ne palvelevat sinua ja koiraasi parhaalla mahdollisella tavalla ja jotta saat ostoksestasi parhaan hyödyn. Emme ota valikoimaamme mitään, mihin emme itse usko, ja minkä taustoista emme tiedä riittävästi.

Kotimaisuus ja pohjoismaisuus ovat valttikortteja valitessamme tuotteita valikoimaamme, kuten myös käsin tehty työ ja pienyrittäjyys Euroopassa.

Mistä tunnistaa laadukkaat koiran tarvikkeet?

Laadukkaat koiran tarvikkeet tunnistaa muun muassa siitä, että ne kestävät käytössä ja sopivat käyttötarkoitukseensa. Korkealuokkaisista materiaaleista huolella valmistetut tuotteet ajavat asiansa ja toimivat pitkään. Laadukkaat koiran tarvikkeet tuntuvat koiran päällä pehmeiltä ja mukavilta ja ovat ergonomisia. Toimiva, laadukas ja pitkäikäinen tuote on myös ympäristöystävällinen valinta.

Koiran tarvikkeet voivat olla sekä laadukkaita, tyylikkäitä että käytönnöllisiä!