Laatu edellä

Dog Deli on laatutietoisen lemmikinomistajan verkkokauppa, joka toimittaa lemmikkieläinten ruokia näppärästi kotiinkuljetuksella jo lähes koko Uudenmaan alueella. Valikoimastamme löydät mm. ravinteikkaita raakaruokia, laadukkaita kuivaruokia, kotimaisia herkkuja ja puruluita sekä korkealuokkaisia lisäravinteita koirille ja kissoille. 

Painotamme tuotevalinnoissamme ja omassa toiminnassamme helppokäyttöisyyttä, toimivuutta ja laatua. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja sopivaan hintaan. Olemme valinneet tuotteet tarkasti, jotta ne palvelevat sinua ja lemmikkiäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja jotta saat ostoksestasi parhaan hyödyn. Olemme kiinnittäneet paljon huomiota siihen että tuotteet ovat helppokäyttöisiä arjessa. Siksi valikoimassamme on laadukkaita täysravintoja sekä raakaruokaa että kuivaruokaa suosiville. Kätevät pakkauskoot sekä pienille että isoille koirille ja yksittäispakastetut luut ja lihapullat/-kuutiot tekevät raakaruokinnasta helppoa. Ja tuotteet tuodaan kotiovellesi edullisesti, miten näppärää!

Asiakaspalvelumme on iloista ja asiantuntevaa. Voit ottaa meihin yhteyttä helposti chatin tai sähöpostin kautta tai puhelimitse arkisin klo 9-15. Jaamme mielellämme tietoamme eteenpäin ja autamme sinua parhaamme mukaan valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivat vaihtoehdot valikoimastamme.

Lajityypillinen ruoka ja hyvinvointi

Alusta asti päämäärämme on ollut koirien ja kissojen hyvinvointi. Haluamme tarjota koiran- ja kissanomistajille mahdollisuuden syöttää lemmikilleen laadukasta lajityypillistä ruokaa sellaisella tavalla, joka sopii perheen arkeen. Ruoan laatuun on syytä panostaa, kun toiveena on hyvinvoiva ja pitkäikäinen lemmikki. Mikä olisi juuri teidän arkeen sopiva ruokintatyyli? Miten lemmikki saa tarvitsemansa ravinnon niin, että ruokinta on helppo toteuttaa arjessa? Vaihtoehtoja löytyy! Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Kokemus takana

Dog Deli on perustettu vuonna 2011. Alussa valikoimassamme oli pelkkiä raakaruokia ja ”myymälämme” sijaitsi omakotitalon autotallissa. Sieltä olemme pikkuhiljaa ponnistaneet eteenpäin ja tällä hetkellä meillä on käytössä lähes koko Uudenmaan kattava kotiinkuljetuspalvelu. Vuosien aikana valikoimamme on laajentunut raakaruoista myös laadukkaisiin kuivaruokiin ja herkkuihin.