Laatu edellä

Dog Deli on laatutietoisen koiranomistajan myymälä ja verkkokauppa. Valikoimastamme löydät mm. ravinteikkaita ruokia, kotimaisia herkkuja ja puruluita ja laadukkaita lisäravinteita.

Painotamme tuotevalinnoissamme ja omassa toiminnassamme toimivuutta ja laatua. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja sopivaan hintaan. Olemme valinneet tuotteet tarkasti, jotta ne palvelevat sinua ja koiraasi parhaalla mahdollisella tavalla ja jotta saat ostoksestasi parhaan hyödyn. Luonto on lähellä sydäntämme ja toivottavasti myös sinun. 

Asiakaspalvelumme on iloista ja asiantuntevaa. Voit ottaa meihin yhteyttä helposti chatin tai sähöpostin kautta. Jaamme mielellämme tietoamme eteenpäin ja autamme sinua parhaamme mukaan valitsemaan juuri sinun koirallesi sopivat vaihtoehdot valikoimastamme.

Lajityypillinen ruoka ja hyvinvointi

Alusta asti päämäärämme on ollut koirien ja kissojen hyvinvointi. Ruokinnan suhteen haluamme tarjota koiran- ja kissanomistajille mahdollisuuden syöttää lemmikilleen laadukasta lajityypillistä ruokaa sellaisella tavalla, joka sopii perheen arkeen. Koska arki on monella jo tarpeeksi haastavaa ja kiireistä, ei lemmikin ruokintaan aina ole mahdollista panostaa paljon aikaa ja energiaa. Eikä tarvitsekaan. Mutta ruoan laatuun on syytä panostaa, kun toiveena on hyvinvoiva ja pitkäikäinen lemmikki. Mikä olisi juuri teidän arkeen sopiva ruokintatyyli? Miten lemmikki saa tarvitsemansa ravinnon niin, että ruokinta on helppo toteuttaa arjessa? Vaihtoehtoja on monia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Kokemus takana

Olen Anna Korpikangas, Dog Delin perustaja ja yrittäjä. Olen koulutukseltani Valtiotieteiden maisteri ja olen kirjoittanut pro gradu tutkielmani koiranpidon muutoksista Suomessa 10 vuoden aikana. Perheessämme on kaksi koiraa, samojedit Maitai (kuvassa) ja Minttu, joiden kanssa nautimme metsälenkeistä ja tavallisesta perhearjesta.

Dog Deli on perustettu vuonna 2011. Alussa valikoimassamme oli pelkkiä raakaruokia ja ”myymälämme” sijaitsi omakotitalon autotallissa. Sieltä olemme pikkuhiljaa ponnistaneet eteenpäin ja tällä hetkellä meillä on myymälä Kirkkonummen keskustassa ja kotiinkuljetuspalvelu jota laajennamme pian. Vuosien aikana valikoimamme on laajentunut raakaruoista myös laadukkaisiin kuivaruokiin ja herkkuihin.