Laatu edellä

Toimiva, laadukas ja pitkäikäinen tuote on ympäristöystävällinen valinta

Dog Deli on laatutietoisen koiranomistajan myymälä ja verkkokauppa. Valikoimastamme löydät ravinteikkaita ruokia, kotimaisia herkkuja ja puruluita sekä tyylikkäitä ja käytönnöllisiä tarvikkeita koirallesi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja sopivaan hintaan. Olemme valinneet tuotteet tarkasti, jotta ne palvelevat sinua ja koiraasi parhaalla mahdollisella tavalla ja jotta saat ostoksestasi parhaan hyödyn. Emme ota valikoimaamme mitään, mihin emme itse usko, ja minkä taustoista emme tiedä riittävästi. Meiltä et siis löydä kaikkea mahdollista, mutta kylläkin kaikkea tarpeellista sujuvaan koiraperhearkeen. Ja onhan meillä myös tuotteita kissoille! 

Luonto on lähellä sydäntämme ja toivottavasti myös sinun. 

Tuomme markkinoille jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja kansainvälisesti hyväksi havaittuja tuotteita 

Painotamme tuotevalinnoissamme ja omassa toiminnassamme toimivuutta ja laatua. Kotimaisuus ja pohjoismaisuus ovat valttikortteja valitessamme tuotteita valikoimaamme, kuten myös käsin tehty työ ja pienyrittäjyys Euroopassa. Käy tilaamassa uutiskirjeemme sivun alareunasta, niin saat ensimmäisten joukossa tietoosi ihanat uutuudet! 

Asiakaspalvelumme on iloista ja asiantuntevaa. Voit ottaa meihin yhteyttä helposti chatin tai sähöpostin kautta. Jaamme mielellämme tietoamme eteenpäin ja autamme sinua parhaamme mukaan valitsemaan juuri sinun koirallesi sopivat vaihtoehdot valikoimastamme.

Lajityypillinen ruoka ja hyvinvointi

Alusta asti päämäärämme on ollut koirien ja kissojen hyvinvointi. Ruokinnan suhteen, haluamme tarjota koiran- ja kissanomistajille mahdollisuuden syöttää lemmikilleen laadukasta lajityypillistä ruokaa sellaisella tavalla, joka sopii perheen arkeen. Koska arki on monella meistä jo tarpeeksi haastavaa ja kiireistä, ei lemmikin ruokintaan aina ole mahdollista panostaa paljon aikaa ja energiaa. Eikä tarvitsekaan. Mutta ruoan laatuun on syytä panostaa, kun toiveena on hyvinvoiva ja pitkäikäinen lemmikki. Mikä olisi juuri teidän arkeen sopiva ruokintatyyli? Miten koira saa tarvitsemansa ravinnon niin, ettei ruokinta aiheuta stressiä ja lisäkuormitusta arjessa? Vaihtoehtoja on monia. Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässä, niin keskustellaan lisää!

Kokemus takana

Olen Anna Korpikangas, Dog Delin perustaja ja yrittäjä. Olen koulutukseltani Valtiotieteiden maisteri ja olen kirjoittanut pro gradu tutkielmani koiranpidon muutoksista Suomessa 10 vuoden aikana. Perheessämme on kaksi koiraa, samojedit Maitai (kuvassa) ja Minttu, joiden kanssa nautimme metsälenkeistä ja tavallisesta perhearjesta.

Dog Deli on perustettu vuonna 2011. Alussa valikoimassamme oli pelkkiä raakaruokia ja ”myymälämme” sijaitsi omakotitalon autotallissa. Sieltä olemme pikkuhiljaa ponnistaneet eteenpäin ja tällä hetkellä meillä on myymälä Kirkkonummen keskustassa sekä verkkokauppa joka palvelee ympäri Suomen. Vuosien aikana valikoimamme on laajentunut raakaruoista myös laadukkaisiin kuivaruokiin ja herkkuihin sekä käytännöllisiin ja hyväksi havaittuihin koiratarvikkeisiin.