Kotiinkuljetus

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Toimitamme koirien ja kissojen raakaruokia kotiinkuljetuksella! Voit tilata samalla myös kuivaruokia, puruluita ja herkkuja sekä vitamiineja ja ravinto-öljyjä!

Tällä hetkellä kotiinkuljetuspalvelu on käytössä Kirkkonummen alueella 15 km säteellä myymälästä, mutta elokuun aikana laajennamme toimitusalueita ja aikoja lähes koko Uudellemaalle!

Toimitusaika on tällä hetkellä joka viikon keskiviikko klo 18-20. Huom! 29.6-13.7 myymälä on suljettu ja tällöin emme myöskään toimita kotiinkuljetuksia.

Tilaus tehdään Dog Delin verkkokaupan kautta tai soittamalla 0405022270 tai sähköpostitse dogdeli(a)dogdeli.fi viimeistään toimituspäivää edeltävänä päivänä klo 16 mennesssä. Kun teet tilauksen verkkokaupan kautta, valitse kassalla toimitustavaksi kotiinkuljetus.

Kotiinkuljetus on ilmainen yli 100€ tilaukselle! 

Yli 50€ tilaukselle hinta on tällä hetkellä 4,95€ ja alle 50 € tilaukselle 9,90 €.

Koiranruoka kotiinkuljetus helpottaa ja nopeuttaa ostosten tekoa. Nyt ostokset voi tehdä verkkokaupan kautta milloin haluaa ja koiran ja kissanruoat toimitetaan kätevästi kotiin.

koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Koiranruoka kotiinkuljetus 

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus- hyvä valikoima laadukkaita kotimaisia tuotteita.  Kotiinkuljetuksissamme käytetään kylmä-autoa, joten toimitamme myös pakasteita. 

Koiran raakaruoka tuotemerkit: Mush