Kotiinkuljetus

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Toimitamme koirien ja kissojen raakaruokia kotiinkuljetuksella! Voit tilata samalla myös kuivaruokia, puruluita ja herkkuja sekä vitamiineja ja ravinto-öljyjä! (Osa muista tuotteistamme on suoratoimitustuotteita, ja niitä ei harmittavati ole mahdollista tilata samaan kuljetukseen, vaan tilaus on tällä hetkellä tehtävä erikseen.) 

Tällä hetkellä kotiinkuljetuspalvelu on käytössä Kirkkonummen alueella 15 km säteellä myymälästä, mutta laajennamme pian toimitusalueita ja aikoja!

Toimitusaika on tällä hetkellä joka viikon keskiviikko klo 18-20.

Tilaus tehdään Dog Delin verkkokaupan kautta tai soittamalla 0405022270 tai sähköpostitse dogdeli(a)dogdeli.fi viimeistään toimituspäivää edeltävänä päivänä klo 16 mennesssä. Kun teet tilauksen verkkokaupan kautta, valitse kassalla toimitustavaksi kotiinkuljetus.

Kotiinkuljetus on ilmainen yli 100€ tilaukselle! 

Yli 50€ tilaukselle hinta on 4,95€ ja alle 50 € tilaukselle 9,90 €.

Koiranruoka kotiinkuljetus helpottaa ja nopeuttaa ostosten tekoa. Nyt ostokset voi tehdä verkkokaupan kautta milloin haluaa ja koiran ja kissanruoat toimitetaan kätevästi kotiin.

Kotiinkuljetuspalvelumme tuottaa Fiuge. Fiuge on uudenlainen joukkoistettu kuljetuspalvelu, joka vie ja tuo tavaran perille saakka. Fiuge kuljettaja hakee valmiiksi pakatut tilaukset Dog Delistä ja toimittaa ne asiakkaiden koteihin keskiviikkoisin klo 18-20. Fiuge kuljetuspalvelun avulla toimitamme myös pakasteita. Lisätietoa Fiugesta löydät täältä.

koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Koiranruoka kotiinkuljetus 

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus- hyvä valikoima laadukkaita kotimaisia tuotteita.  Kotiinkuljetuksissamme käytetään kylmä-autoa, joten toimitamme myös pakasteita. 

Koiran raakaruoka tuotemerkit: Mush ja Hurjabarf