Kotiinkuljetus

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Tarjoamme koirien ja kissojen raakaruokien kotiinkuljetuspalvelua lähes koko Uudellamaalla! Voit tilata samalla myös kuivaruokiapuruluita ja herkkuja sekä vitamiineja ja ravinto-öljyjä!

Toimitusalueet

  MA TI KE TO PE LA SU
Helsinki, Espoo 1, Vantaa 1   x x x x
 
Espoo 2, Vantaa 2, Sipoo, Porvoo   x     x    
Kirkkonummi 1   x     x    
Kirkkonummi 2, Siuntio         x    
Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi   x x x x    

Toimitusalueet postinumeroittain löydät täältä. Eri toimitusalueille on kotiinkuljetuksia eri päivinä, joten tarkista mille toimitusalueelle oma postinumerosi kuuluu ennen tilauksen tekoa. Tilaus tehdään Dog Delin verkkokaupan kautta. 

Toimitusmaksut

Yli 100 € tilaus – ilmainen kotiinkuljetus kaikille toimitusalueille! Valitse “Ilmainen kotiinkuljetus” vaihtoehto kassalla kun tilauksesi ylittää 100 €.

Alle 100€ tilaus:

Helsinki, Espoo 1, Vantaa 1: 5,95 €

Espoo 2, Vantaa 2, Sipoo, Porvoo: 7,95 €

Kirkkonummi 1: 6,50 €

Kirkkonummi 2, Siuntio: 11,95 €

Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi: 7,95 €

Tilauksen tekeminen

Kotiinkuljetustilaukset tehdään verkkokaupan kautta. Lisää ensin haluamasi tuotteet ostoskoriin ja valitse sitten kassalla toimitusalue ja haluamasi toimituspäivä ja aikaikkuna. Katso täältä mille toimitusalueelle oma postinumerosi kuuluu.

Sen jälkeen voit valita maksutavan (verkkokauppassamme on käytössä useimmat maksutavat) ja sinut ohjataan suoraan maksamaan tilauksesi ja saat ruoat kotiisi sovittuna aikana. Edellisenä päivänä saat vielä viestin, jossa on tarkempi aika-arvio kotiinkuljetukselle. Jos et ole kotona juuri silloin, voit halutessasi antaa kuljettajalle luvan jättää ruoat oven ulkopuolelle.

Huom! Kuljettaja voi jättää ruoat oven ulkopuolelle vain mikäli olet erikseen antanut siihen luvan, joten muista tämä ettei ruoat palaudu varastolle. Huolehdimme pakastetuotteiden kylmäketjun säilymisestä siihen asti että tuotteet on luovutettu asiakkaalle tai sovitusti jätetty asiakkaan luvalla. Tämän jälkeen on asiakkaan vastuulla huolehtia kylmäketjun säilymisestä.

Koiranruoka kotiinkuljetuksella 

Tilaaminen verkkokaupan kautta helpottaa ja nopeuttaa ostosten tekoa. Ostokset voi tehdä verkkokaupan kautta milloin haluaa ja koiran ja kissanruoat toimitetaan kätevästi kotiisi valitsemanasi toimituspäivänä. Toimituspäivät ja aika-ikkunat näet kassalla.

koiran raakaruoka kotiinkuljetus

Koiranruoka kotiinkuljetus 

Koiran raakaruoka kotiinkuljetus- hyvä valikoima laadukkaita kotimaisia tuotteita.  Kotiinkuljetuksissamme käytetään kylmä-autoa, joten toimitamme myös pakasteita. 

Koiran raakaruoka tuotemerkit:

Mush

Lisää tulossa.